SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MÖLNDALS ALLMÄNNA SIMSÄLLSKAP
HJÄRTA - UTVECKLING - FRAMGÅNG
MASS STYRELSE 2022

 

Samtliga styrelsemedlemmar kan nås via adressen styrelsen@mass.se.

 

Namn Funktion
Leif Janzén Ordförande
Karina Åberg Vice ordförande
Angelika Modigh Kassör
Kristoffer Anderson Sekreterare
Kina Höglund Ledamot
Carl-Mikael Siljedahl Ledamot
Ulrika Ljunggren Ledamot
Helena Holmberg Suppleant
MÅNADSRAPPORTER FRÅN STYRELSEN TILL MEDLEMMARNA

 

Information från MASS styrelsemöte den 16 januari

 

I måndags 16 januari höll styrelsen årets första styrelsemöte. I korthet diskuterades bland annat den positiva utvecklingen kring närvaro i tävlingsgrupperna, som har ökat under hösten. Vi diskuterade och planerade inför årsmötet 22 mars. Formell kallelse och inbjudan kommer inom kort och vi välkomnar alla medlemmar att närvara, antingen på plats eller digitalt. Detta är ett viktigt år för MASS angående vår nya hemmarena i det nya Åbybadet, som vi med både förväntan och glädje ser fram ska öppna och vår verksamhet kan flytta in. Spännande nog så börjar man inom kort fylla bassängerna med vatten och vi ser fram emot öppningen runt sommaren. Mer om detta kommer kontinuerligt. Väl mött!

 

 

Information från MASS styrelsemöte den 14 november

 

Planeringen för tävlingar i den nya simhallen hösten 2023 pågår. Det ska bli kul att återigen kunna arrangera egna tävlingar.

 

Upprustningen av Klubbstugan har fortsatt under hösten inklusive en städdag med föräldrar så nu börjar det se jättefint ut, tack till alla som hjälpt till.

 

Vi har genomfört två funktionärsutbildningnar under oktober och båda tillfällena var fullbokade vilket är jättebra!

 

Det finns nu samordnare för alla tävlingsgrupper och vi har haft ett informationsmöte där vi gick igenom höstens och vårens föreningsinsatser.

 

Delar av styrelsen och verksamheten har fått en sneak-a-peak av den nya simhallen vid ett studiebesök. Det ser jättebra ut och kommer bli fantastiskt roligt att få flytta in vår verksamhet i en helt ny anläggning nästa år! 

 

 

Information från MASS styrelsemöte den 12 september 

 

Under sommaren har vi påbörjat en renovering av klubbstugan. Delar av fasaden har bytts ut och hela fasaden har målats. Taket har även tvättats. Vi har haft möjlighet att söka ekonomiskt stöd från kommunen och RF SISUför det mesta av dessa kostnader. 

 

I början av september inbjöds alla föräldrar till simmare i tränings- och tävlingsgrupperna till ett föräldramöte på Möllan i Mölndal. Genomgång av klubbens verksamhet och familjemodellen presenterades. Mötet avslutades med en föreläsning av Johan Örtendahl, gällande hur vi är bra idrottsföräldrar. 

 

Vi blickar framåt och vill växa. Med en ny simhall och möjligheter att utveckla vår verksamhet kommer det att inom kort att påbörjas en rekrytering för en ny verksamhetsansvarig inom träning-tävling.