SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MÖLNDALS ALLMÄNNA SIMSÄLLSKAP
HJÄRTA - UTVECKLING - FRAMGÅNG
VARMT VÄLKOMNA TILL MASS

 

VÅRT MEDLEMSSYSTEM - SPORT ADMIN

 

Vi använder oss av boknings- och medlemssystemet SportAdmin. Vi rekommenderar alla våra medlemmar att ladda ner SportAdmins medlemsapp via App Store eller Google Play. Medlemsappen hjälper er att ha all information samlad på ett och samma ställe. 

 

Enda gången du behöver logga in någon annan stans är vid bokning av vår kursverksamhet. Då krävs det att man loggar in via bokningssidan. Rekommenderad fortsättningsnivå/grupprekommendation (för kursverksamheten) är synlig direkt på bokningssidan. 

TILLGÄNGLIGHET UNDER SOMMAREN
2024-07-01 06:00

 

Nu är det äntligen sommar och det innebär lite sommarledigt även för oss i MASS. Vi kommer att hålla telefonen stängd under sommaren, men vi är tillgängliga via mejl (kansliet@mass.se). Vår bokningssida är öppen dygnet runt, så klicka er vidare dit för att se tillgängliga grupper och göra anmälningar. 

 

Öppettider telefonen vecka 27-33

 

 • Vecka 27-30: Ingen telefontid, enbart tillgängliga via mejl
 • Vecka 31-33: Telefontid fredagar kl. 10.00-12.00

 

Höstterminen startar vecka 34. Vissa tävlingsgrupper tjuvstartar träningen någon vecka tidigare (se träningstider i appen). För all kursverksamhet kommer välkomstbrev att skickas ut veckan innan. 

 

 

Glad sommar önskar vi på MASS! Glöm inte att bada säkert - en liten påminnelse om bra badvett som sommarhälsning:

 

 • Bada alltid tillsammans med någon
 • Simma längs kanten
 • Hoppa eller dyk inte på okänt vatten
 • Knuffa aldrig i eller håll fast någon 
 • Simma inte under bryggor och hoppställningar
 • Spring inte på bassängkant eller bryggor - du kan halka
 • Ropa bara på hjälp om du är i nöd
 • Undvik uppblåsbara leksaker i öppet vatten
 • Lek inte med livräddningsmaterial
 • Ha alltid något mellan dig och den nödställde, "den förlängda armen"
 • Meddela alltid var någonstans du ska bada och när du tänker komma tillbaka
TILLGÄNGLIG VERKSAMHET FÖR BOKNING
2024-06-25 10:58

 

Se hit om du är intresserad av att på något sätt delta i MASS verksamhet, oavsett om du letar efter babysims- eller vuxencrawlkurser, simskola eller är sugen på att testa på att tävlingssimma. 

 

Verksamhet under sommaren 2024

 

Än är det inte för sent att simma med oss under sommaren. Följande verksamheter är bokningsbara via vår bokningssida:

 

 • Kolloverksamhet vecka 32
  • Lägerverksamhet dagtid måndag-fredag, för simkunniga barn i åldrarna 8-12 år
 • Intensivsimskola vecka 31-32 (Fler tider för Baddaren & Sköldpaddan släppta 28/6)
  • Samtliga simskolenivåer är tillgängliga. Simskolan omfattar 10 lektionstillfällen, med lektion måndag-fredag. 
 • Privatundervisning, tillgängliga tider under följande veckor: 27, 31, 32, 33
  • Möjligt att boka fritt antal lektioner, vardera lektion är 30 minuter. 

 

Verksamhet under hösten 2024

 

Vi har öppnat bokningen för all vår verksamhet under hösten 2024. Höstterminen startar vecka 34. Majoriteten av våra verksamheter följer samma terminsschema, som omfattar 15 lektionstillfällen. Exakta gruppkalendrar finner ni i SportAdmins-medlemsapp, som vi rekommenderar att ladda ner efter genomförd bokning. 

 

Följande verksamheter är bokningsbara via vår bokningssida:

 

 • Babysim (två bokningsbara perioder under hösten, period 1 (v 34-41) är bokningsbar nu)
 • Minisim 
 • Simskola för barn, ungdomar och vuxna
 • Paraverksamhet - simskola, teknikgrupper och motionsgrupp 
 • Teknikskola (för barn som är simkunniga, men vill vidareutveckla simtekniken)
 • Vuxencrawl 
 • Seniorverksamhet (vattengympa och simning)

Intresserad av tränings- och tävlingssimning? Skicka ett mejl till emelie@mass.se för vidare information. 

 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL VÅR BOKNINGSSIDA. Där kan ni läsa mer information om respektive verksamhet. Det finns också information att tillgå under respektive verksamhetsflik här på hemsidan. Har ni vidare frågor ni inte kan hitta svar på går det alltid bra att mejla kansliet@mass.se för vidare hjälp.

NY MEDLEMSAPP
2024-06-24 11:27

Vår systemleverantör SportAdmin lanserar en ny och förbättrad medlemsapp. Vi rekommenderar alla våra medlemmar att ha appen nerladdad, för att enkelt kunna komma åt t ex träningskalender och information om simmärken (utmärkelser). 

 

Så här gör du:

 

1. Ladda ner appen “SportAdmin – För ledare och medlemmar” i App Store eller Google Play

2. Logga in i appen med e-post och inloggningskod. Använd samma e-post som du idag använder för att logga in i MedlemsAppen

3. Du kan nu ta bort den gamla MedlemsAppen från din telefon. Den kommer snart stängas för användning

NYA MEDARBETARE
2024-06-24 11:03
Anton (t.v) och Martin (t.h)

 

Från och med hösten 2024 har vi flertalet medarbetare som är eller kommer att vara föräldralediga/tjänstlediga för studier och vi behöver därför stärka upp teamet med ett gäng nya medarbetare. I dagsläget är det helt klart med två nytillskott, Anton och Martin. De kommer främst att jobba inom tränings- och tävlingsverksamheten. Båda skickar med en liten hälsning nedan:

 

Anton:

 

Jag heter Anton och kommer bli ny tränare hos er i MASS nu till hösten. Jag kommer från Väsby simsällskap där jag arbetat som tränare.

Har själv simmat i Väsby ss från simskola upp till klubbens elitgrupp. Som simmare har jag tävlat på sum sim och SM nivå.

När jag sedan 2018 valde att lägga badbyxorna på hyllan så gick jag över till att bli tränare för klubben. Från 2019 till 2022 gick jag ett tränarprogram på GIH i Stockholm parallellt med att jag var tränare i Väsby ss. 

Som tränare skulle jag beskriva mig vara dedikerad, engagerad och nytänkande. Jag gillar att anpassa mig till uppgiften i fråga och ser möjligheterna.

Mitt mål är att se till att MASS blir så framgångsrikt som möjligt. För detta vet jag att det krävs ett engagemang och teamwork från alla. Jag hoppas därav kunna bygga detta med er!

 

Martin:

 

Jag heter Martin Lindvall. Jag kommer från Malmö, men de senaste 11 åren har jag jobbat i Umeå Simsällskap. Jag är alltså en skånsk norrlänning! Nu ser jag dock väldigt mycket fram emot att flytta söderut igen och börja jobba i MASS.

 

 

Utöver våra fastanställda medarbetare har vi drygt 60 timanställda ledare som jobbar inom vår verksamhet och möjliggör att vi kan bedriva en så pass omfattande verksamhet. Timanställda ledare rekryterar vi löpande under hela året, för att löpande stärka upp verksamheten. 

2024-03-14 14:02
 
DIREKTLÄNKAR
LADDA NER MEDLEMSAPPEN