SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MÖLNDALS ALLMÄNNA SIMSÄLLSKAP
HJÄRTA - UTVECKLING - FRAMGÅNG
HÄR BEDRIVER VI VERKSAMHET

 

MASS driver ingen egen simanläggning, utan vi hyr in oss i kommunens simanläggningar Åbybadet och Streteredsbadet

 

ÅBYBADET

 

Åbybadet är Mölndals Stads egen simhall och den drivs av kommunen. Åbybadet ligger längst med Idrottsvägen i Mölndal (Idrottsvägen 9), nära granne med Åby Ishall och badmintonhall. På Åbybadet bedriver vi i princip all vår verksamhet, med undantag för vissa olika specialgrupper som vi kör på Streteredsbadet.

 

För att läsa mer om Åbybadets priser, öppettider och kontaktinformation, vänligen klicka HÄR. I simhallen finns det en caféteria och i direkt anslutning till simhallen finns det gott om betalparkering.

STRETEREDSBADET

 

Streteredsbadet är en mindre, uppvärmd bassäng med cirka 34 grader i vattnet. Även den här anläggningen drivs av kommunen. Här erbjuds en lugn miljö, med lite folk i omlopp. Adressen till Streteredsbadet är Ängbackevägen 7B i Kållered. På Streteredsbadet bedriver vi enbart olika projekt i samarbete med kommunen.