SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MÖLNDALS ALLMÄNNA SIMSÄLLSKAP
HJÄRTA - UTVECKLING - FRAMGÅNG
HÄR BEDRIVER VI VERKSAMHET

 

MASS driver ingen egen simanläggning, utan vi hyr in oss i kommunens simanläggningar Lilla Åbybadet och Streteredsbadet

 

Från och med hösten 2023 kommer vi att flytta över all verksamhet till Nya Åbybadet, som byggs rakt över vägen från Lilla Åbybadet. Anläggningen kommer att öppna sommaren 2023. Ni kan läsa mer om simhallsbygget HÄR

LILLA ÅBYBADET

 

Lilla Åbybadet är Mölndals Stads egen simhall och den drivs av kommunen. Badet är en tillfällig anläggningslösning, som är i drift under tiden Åbybadet rivs och byggs upp på nytt. Lilla Åbybadet ligger längst med Idrottsvägen i Mölndal, nära granne med Åby Ishall och badmintonhall. På Lilla Åbybadet bedriver vi i princip all vår verksamhet. Det är här vi bedriver all simskoleverksamhet, samt här alla teknik, samt tränings- och tävlingsgrupper tränar. För att läsa mer om Åbybadets priser, öppettider och kontaktinformation, vänligen klicka HÄR. I direkt anslutning till simhallen finns det gott om betalparkering.

STRETEREDSBADET

 

Streteredsbadet är en mindre, uppvärmd bassäng med cirka 34 grader i vattnet. Även den här anläggningen drivs av kommunen. Här erbjuds en lugn miljö, med lite folk i omlopp. Adressen till Streteredsbadet är Ängbackevägen 7B i Kållered. På Streteredsbadet bedriver vi i nuläget enbart parasimskola.