SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MÖLNDALS ALLMÄNNA SIMSÄLLSKAP
HJÄRTA - UTVECKLING - FRAMGÅNG
VUXENSIMSKOLA

 

Vuxensimskola är en verksamhet som riktar sig till dig som är 18 år eller äldre och som vill lära sig att simma. Vi strävar efter att alltid kunna erbjuda minst en nybörjar- och en fortsättningsgrupp varje vår- och hösttermin. 

 

Två olika nivåer av vuxensimskola:

 

  • Vuxensimskola Nybörjare: Passar dig som är osäker/rädd i vattnet och som inte kan ta dig fram självständigt. 
  • Vuxensimskola Fortsättning: Passar dig som är vattenvan och som kan ta sig fram självständigt på mage eller rygg ca 10-25 meter. 
  • Damsimskola: Passar dig som enbart vill delta i en grupp med kvinnliga deltagare och ledare. Ledarna anpassar undervisningen till deltagarnas nivå. All undervisning sker i en varmvattenbassäng med tillgång till gardiner för att undvika insyn. 

Mer övergripande hittar ni under respektive val av grupp. 

 

Avgift:

 

  • Varje termin omfattar 14-15 lektionstillfällen. Deltagaravgiften är 1200 kr. Sen tillkommer även en medlemsavgift på 200 kr (betalas enbart en gång/år) och entréavgift till Åbybadet (kostnaden varierar beroende på val av kort, mer information HÄR)

 

På vår bokningssida finner ni mer information om när vi öppnar anmälan.

 

Sedan sommaren 2019 har vi haft ett samarbete med Mölndals Stad, för att kunna erbjuda kostnadsfri simskola för vuxna under tre veckor i juni-juli varje år. Detta samarbete kommer att fortlöpa sommaren 2024.