SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MÖLNDALS ALLMÄNNA SIMSÄLLSKAP
HJÄRTA - UTVECKLING - FRAMGÅNG
INTENSIVKURSER

 

Vi bedriver varje år olika intensivkurser som omfattar allt från fem till femton lektionstillfällen. Intensivsimskola innebär att man har lektion mer än en dag/vecka, men alltid samma tid varje dag. Fördelen med detta upplägg är att det inte går lika lång tid mellan lektionerna, vilket brukar resultera i en snabbare inlärning. De perioder som vi har som mål att erbjuda är följande:

 

  • Sommarintensiv för simskolan (nivåerna Baddaren till Hajen). Vi brukar erbjuda två-fyra olika perioder som vardera omfattar två-tre veckor. Antalet lektionstillfällen varierar beroende på antal veckor och röda dagar.
  • Julintensiv för simskolan (nivåerna Baddaren till Hajen). Denna brukar omfatta 10 lektionstillfällen under veckorna precis innan jul.

Vi välkomnar både gamla och nya medlemmar till våra intensivkurser. Det är ett fantastiskt tillfälle att träna lite extra på de där momenten som inte riktigt sitter eller att få en chans att testa på hur det är att gå i simskola. Intensivkurserna är inte på något sätt kopplade till vår terminsverksamhet (vår och höst) och man behöver alltså inte ha simmat hos oss tidigare för att kunna anmäla sig till någon av dessa kurser.