SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MÖLNDALS ALLMÄNNA SIMSÄLLSKAP
HJÄRTA - UTVECKLING - FRAMGÅNG
MASS MASTERS

 

Under de senaste åren har MASS masterverksamhet vuxit väldigt mycket. Hos oss simmar både simmarföräldrar, de som nyligen gått en crawlkurs, samt Ironman triathleter och de som tävlingssimmat i sin ungdom.


PLANERING & SCHEMA

 

Vi har simmande ledare på plats som skriver pass som vi simmar tillsammans. Vi har även en flik på hemsidan med extra pass som vi använder om de simmande ledarna inte kan komma. Vi simmar detta pass tillsammans med mindre korrigeringar på banorna gällande starttider eller antalet sträckor.

 

TRÄNARE

 

Vi har tränare på kanten på onsdagar. Vid övriga tillfällen finns det simmande ledare på plats. Om det mot förmodan skulle vara något tillfälle då ingen simmande ledare dyker upp finns det färdigskrivna pass här på hemsidan.

 

NIVÅER

 

Vi simmar alla tillsammans samma pass. Då alla inte är lika snabba så försöker vi dela upp oss inför varje pass. Där vi som är snabba simmar på höga bannummer och vi som är ännu snabbare simmar på lägre nummer.

 

VILL DU BLI EN I GÄNGET?

 

Är du sugen att bli en del av vårt mastersgäng? Skicka då en intresseanmälan till kansliet@mass.se och berätta att du vill vara med, så hjälper vi dig vidare.