SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MÖLNDALS ALLMÄNNA SIMSÄLLSKAP
HJÄRTA - UTVECKLING - FRAMGÅNG
MASS MASTERSVERKSAMHET

 

Under de senaste åren har MASS masterverksamhet vuxit väldigt mycket. Hos oss simmar både simmarföräldrar, de som nyligen gått en crawlkurs, samt Ironman triathleter och de som tävlingssimmat i sin ungdom.

Eftersom verksamheten har vuxit så mycket senaste året har vi blivit tvungna att dela upp grupperna i tre olika nivåer. Läs gärna mer om de olika grupper under fliken "våra olika grupper".


PLANERING & SCHEMA

 

Vi har simmande ledare på plats som skriver pass som vi simmar tillsammans i grupperna. Vi har även en pärm med extra pass som vi använder om de simmande ledarna inte kan komma. Vi simmar detta pass tillsammans med mindre korrigeringar på banorna gällande starttider eller antalet sträckor.

 

TRÄNARE

 

Vi har tränare på kanten på lördagar. Vid övriga tillfällen finns det simmande ledare på plats. Om det mot förmodan skulle vara något tillfälle då ingen simmande ledare dyker upp finns det färdigskrivna pass inne i Åbybadets badvakthytt. Dessa ligger inplastade i pärmar märkta MASS Masters. Låna gärna dessa pass och lägg tillbaka dem när du är färdig.

 

VILL DU BLI EN I GÄNGET?

 

Är du sugen att bli en del av vårt mastersgäng? Skicka då en intresseanmälan till jonathan@mass.se och berätta att du vill vara med, så hjälper vi dig vidare.

 

Öppet Vatten

När värmen kommer simmar vi som vill öppet vatten på torsdagar klockan 18. Vi samlas vid södra långvattnet och utgår från det.

 

Swimrun

Info kommer

 

Kallender 2022

Våren 2022 kommer se ut som följande. Pga pandemin kan ändringar ske med kort varsel.

 

Datum Event Plats PM
30 Januari Tidtagning 08:00-09:30 på Sprints och Lights träningstid Åbybadet  
26-27 Februari Eventuellt träningshelg tillsammans med Kunsbacka Kungsbacka/Mölndal  
5-6 Mars Eventuellt träningshelg tillsammans med Kunsbacka Kungsbacka/Mölndal  
3 April Tidtagning 08:00-09:30 på Sprints och Lights träningstid Åbybadet  
6-8 Maj Masters SM Sundsvall  
April/Maj Läger på annan ort. Mer info kommer    
8-10 Juli Vansbro (vi har bokat boende hela helgen) Vansbro  
13 Augusti Masters Öppet vatten SM Malmö  
13 Augusti Vidösternsimmet Värnamo  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen