SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MÖLNDALS ALLMÄNNA SIMSÄLLSKAP
HJÄRTA - UTVECKLING - FRAMGÅNG
TÄVLINGSSPÅRET

 

Vår syn på tävlingsverksamheten har utgångspunkt i vår värdegrund: hjärta leder till utveckling och utveckling leder till framgång. Viktigaste inom tävlingsverksamheten är gemenskapen, att vi har roligt tillsammans. Det är förutsättningen för att kunna utvecklas och nå framgång.

 

MASS vill att alla våra simmare skall se fram emot sin simträning, att de ska känna framsteg och glädje på den nivå som passar just honom eller henne. Det är utifrån detta som vi bygger verksamheten, grupperna och vår träning. Lek, teknik och målinriktad träning är ledord i vår verksamhet. Ju högre upp i verksamheten simmaren kommer desto mer individuellt målinriktad blir träningen.

 

Förflyttningar mellan grupper sker först efter diskussion mellan tränare och verksamhetsansvarig. Simmarens mognad, både fysiskt (man växer och utvecklas i olika takt), mentalt (självförtroende, inställning till utmaningar och krav) och socialt (kamratskap och omtanke) är områden som vi tittar på, förutom den simtekniska nivån. Mer information om våra olika grupper finner ni under fliken VÅRA OLIKA GRUPPER

VÅRSIMIADEN 2022
2022-05-10 14:25

I söndags, 8e april, tog sig 24 stycken simmare till Vårsimiaden i Skövde. En rolig och fartfylld tävling där vi får med oss massa erfarenheter och personliga rekord!

FULL FART PÅ FÖREBILDSTRÄNINGEN
2022-04-25 15:33

Igår (24 april) fick 44 av våra E/D-simmare delta i en förebildsträning tillsammans med 12 simmare från SM/DM-gruppen. Simmarna delades upp i sex lag med två lagkaptener från SM/DM. Lagkaptenerna coachade därefter gruppen i 1 timmes teknikpass innan det var dags för lagkapper. Där krävdes det samarbete, klurighet och såklart fart, vilket Lag 6 (på bild längst ner till höger) var vassast på och tog därför hem vinsten. Passet avslutades till sist med fika!

KUNGSBACKA SPRING MEET 8-10 APRIL
2022-04-14 09:33

Helgen den 8-10 april var vi på Kungsbackas nya tävling Kunsbacka Spring Meet med simmare från B, A, Speedo, DM och SM grupperna. Vi fick se många fina simningar och personliga rekord. 

 

Robin och Måns slutade som 1:a respektive 3:a i den äldsta åldersklassen. Bra jobbat! 

Elin Ryman kvalade in till sommarens Sum-Sim på 100 ryggsim så vi säger stort grattis till henne. 

 

Nästa tävling är Ullbergstrofén 29 aoril-1 maj. 

 

Vi önskar alla en glad påsk! 

GRUPPAKTIVITETER FÖR E-RÖD & D-GRUPPEN
2022-04-06 15:52

Nu när pandemin äntligen är över kan vi återigen arrangera gruppaktiviteter för våra grupper, med fokus på glädje och gemenskap. Under söndagen den 3 april avlöste tävlingsgrupperna E-röd och D varandra i MASS klubbstuga. Det bjöds både på hamburgare, lek, chokladbollar och stafett.

 

Om din grupp också vill ha en rolig aktivitet är ni varmt välkomna att låna klubbstugan. Kontakta kansliet för bokning.

SJÖRÖVARSIMMET & PIRATPLASKET
2022-03-28 12:01
Ladda album (+11 bilder) >>

I helgen var det sags för tävling igen, den här gången var vi på Valhallabadet i Göteborg och deltog på Sjörövarsimmet och Piratplasket. 

 

På förmiddagen var det Sjörövarsimmet för simmare födda 2011 och senare och vi hade 37 simmare på plats som alla slog personliga rekord oc hade en rolig förmiddag som avslutades med ett sjörövarspex av äldre simmare från arrangörsklubben. 

Det var en uppskattad avslutning.  MASS blev också 3:e bästa klubb. Bra jobbat alla.

 

På eftermiddagen var det dags för simmarna födda 2010-2009 och MASS representerades av 30 tävlingssugna simmare. 

Vi fick se många personliga rekord även på eftermiddagen och det är väldigt roligt att följa simmarnas utveckling. 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen