SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MÖLNDALS ALLMÄNNA SIMSÄLLSKAP
HJÄRTA - UTVECKLING - FRAMGÅNG
TRÄNINGSSPÅRET

 

Träningsgrupperna har fokus teknik, träning, gemenskap och hälsa. Denna verksamhet riktar sig till de barn och ungdomar som vill simma på motionsnivå. Här tar du dig fram i din egen takt utan krav på prestation. Uppflyttning sker efter ålder och förmåga, då den sociala biten prioriteras i träningsverksamheten.

 

Samtliga nivåer i träningsverksamheten tränar två gånger/vecka, en timme/gång. Grupperna indelas efter ålder och förmåga i syfte att skapa socialt och simmässigt jämna grupper. Mer information om våra olika grupper finner ni under fliken VÅRA OLIKA GRUPPER. 

 

Målsättning i samtliga träningsgrupper: Utveckla sin simning i de fyra simsätten och kunna simma längre serier.

2022-03-24 18:18
 
KOLLOVECKA FÖR TRÄNING GUL/BLÅ/GRÖN
2022-03-14 14:46

 

Sommaren 2022 kommer vi att anordna kolloveckor för simmare i träningsgrupp gul/blå/grön under vecka 27. Under veckan varvar vi simning med andra vattenaktivteter, sociala aktiviteter, lekar och knep och knåp. Vi håller till på Lilla Åbybadet och i MASS klubbstuga. Preliminära tider kl. 08.30-15.00 varje dag. Kostnad: 1500 kronor 

 

Anmälan öppnar tisdagen den 10 maj kl. 09.00. Anmälan sker via bokningssidan

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen