SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MÖLNDALS ALLMÄNNA SIMSÄLLSKAP
HJÄRTA - UTVECKLING - FRAMGÅNG
VERKSAMHETSBERÄTTELSE & VERKSAMHETSPLAN

 

Klicka HÄR för att ta del av MASS verksamhetsberättelse för 2023. Medlemmar kan skicka ett mejl till kansliet@mass.se för att ta del av de ekonomiska delarna.

 

Klicka HÄR för att ta del av föreslagen verksamhetsplan för 2024, samt HÄR för att ta del av föreslagen verksamhetsinriktning för 2024-2026. 

VALBEREDNINGENS FÖRSLAG TILL STYRELSE 2024

Hej

 

Här kommer en hälsning från valberedningen:

 

"Det är valberedningens uppfattning att styrelsearbetet under 2023 fungerat väldigt väl. Bedömningen efter utförda intervjuer är att arbetsbelastningen i styrelsen har varit rimlig under året och att antalet styrelseledamöter är väl avvägt i relation till de utmaningar som väntar föreningen under 2024.

 

Från valberedningens sida är vi väldigt nöjda med den föreslagna styrelsen och tror att den kan utgöra en bra bas för fortsatt utveckling och framgång för MASS som klubb. Med föreslagna ledamöter säkerställer man kontinuitet för att fortsätta det påbörjade utvecklingsarbetet samtidigt som nya erfarenheter, ytterligare kompetens och kapacitet tillförs."

 

Mer information från valberedningen samt deras förslag för styrelsen hittar du här.

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE