SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MÖLNDALS ALLMÄNNA SIMSÄLLSKAP
HJÄRTA - UTVECKLING - FRAMGÅNG
TRÄNINGSGRUPP GUL/BLÅ

 

 

En träningsgrupp för barn mellan 10-12 år. Grupperna är efterföljande teknikskolan. T-grupperna tränar varierat, med målet att kunna ha simningen som långvarig motionsform. Fokuset på den här nivån är grundläggande teknik inom alla fyra simsätt samt extra fokus på detaljer såsom starter och vändningar. Gruppen deltar inte på några tävlingar.

 

Gruppen tränar två dagar/vecka á 60 minuter.

TRÄNINGSGRUPP GRÖN

 

 

En träningsgrupp för barn mellan 11-13 år. T-grupperna tränar varierat, med målet att kunna ha simningen som långvarig motionsform. För att simma i Träningsgrupp Grön ska man vara bekant med de fyra simsätten, fram för allt frisim (crawl). Gruppen deltar inte på några tävlingar.

 

Gruppen tränar två dagar/vecka á 60 minuter.

TRÄNINGSGRUPP LILA/ORANGE

 

 

Är en träningsgrupp för barn och ungdomar som är 11-14 år. T-grupperna tränar varierat, med målet att kunna ha simningen som långvarig motionsform. För att simma i träningsgrupp Lila ska man vara bekant med de fyra simsätten, fram för allt frisim (crawl). Gruppen deltar inte på några tävlingar.

Gruppen tränar två dagar/vecka á 60 minuter.

TRÄNINGSGRUPP SVART

Är en träningsgrupp för barn och ungdomar som är 13-18 år. Träningsgrupperna tränar varierat, med målet att kunna ha simning som långvarig motionsform. För att simma i träningsgrupp Svart ska man kunna simma de fyra simsätten, framför allt frisim (crawl). Gruppen deltar inte på några tävlingar.

Gruppen tränar två dagar/vecka á 60 minuter.