SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MÖLNDALS ALLMÄNNA SIMSÄLLSKAP
HJÄRTA - UTVECKLING - FRAMGÅNG
NYHETER I SIMSKOLAN INFÖR HÖSTTERMINEN 2022
2022-05-30 16:49

 

Inför höstterminen 2022, som startar vecka 34, kommer vi att göra vissa justeringar i simskolans upplägg. Vi kommer även att erbjuda två nya varianter av grupper. 

 

  • Vår simskoleverksamhet är uppbyggd runt sex olika nivåer: Baddaren, Sköldpaddan, Pingvinen, Fisken, Krokodilen och Hajen (vi erbjuder även Steg 1 och 2, som riktar sig till barn som börjar simskolan senare). Från och med höstterminen 2022 kommer lektionstiden för nivåerna Pingvinen, Fisken, Krokodilen och Hajen (samt Steg 1 och 2) att förlängas till 40 minuter. Lektionstiden för Baddaren och Sköldpaddan kommer fortsatt att vara 30 minuter. Vi kommer också att dela upp grupperna mer, för att underlätta undervisningen för ledarna. 

  • Från och med höstterminen 2022 kommer vi att erbjuda en ny nivå som heter Plask & Lek. Denna nivå motsvarar nivån Baddaren, men riktar sig till barn mellan 2-4 år. I denna nivå kommer föräldrarna att vara med i vattnet. 

  • Undre höstterminen 2022 kommer vi att erbjuda simskola på Streteredsbadet i Kållered på onsdagseftermiddagarna. Denna verksamhet är för alla att anmäla sig till, men riktar sig extra mycket till barn som har svårt att koncentrera sig på Lilla Åbybadet (till följd av hög ljudvolym och mycket aktivitetet). OBS: På Streteredsbadet har alla nivåer 30 minuters lektionstid. 

  • Från och med höstterminen 2022 kommer vi testa att erbjuda simskola på morgonen på fredagar (grupper mellan 07.00-09.00). Till att börja med kommer det att vara för nivåerna Baddaren, Sköldpaddan och Plask & Lek.