SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MÖLNDALS ALLMÄNNA SIMSÄLLSKAP
HJÄRTA - UTVECKLING - FRAMGÅNG
NYA MEDARBETARE
2024-06-24 11:03
Anton (t.v) och Martin (t.h)

 

Från och med hösten 2024 har vi flertalet medarbetare som är eller kommer att vara föräldralediga/tjänstlediga för studier och vi behöver därför stärka upp teamet med ett gäng nya medarbetare. I dagsläget är det helt klart med två nytillskott, Anton och Martin. De kommer främst att jobba inom tränings- och tävlingsverksamheten. Båda skickar med en liten hälsning nedan:

 

Anton:

 

Jag heter Anton och kommer bli ny tränare hos er i MASS nu till hösten. Jag kommer från Väsby simsällskap där jag arbetat som tränare.

Har själv simmat i Väsby ss från simskola upp till klubbens elitgrupp. Som simmare har jag tävlat på sum sim och SM nivå.

När jag sedan 2018 valde att lägga badbyxorna på hyllan så gick jag över till att bli tränare för klubben. Från 2019 till 2022 gick jag ett tränarprogram på GIH i Stockholm parallellt med att jag var tränare i Väsby ss. 

Som tränare skulle jag beskriva mig vara dedikerad, engagerad och nytänkande. Jag gillar att anpassa mig till uppgiften i fråga och ser möjligheterna.

Mitt mål är att se till att MASS blir så framgångsrikt som möjligt. För detta vet jag att det krävs ett engagemang och teamwork från alla. Jag hoppas därav kunna bygga detta med er!

 

Martin:

 

Jag heter Martin Lindvall. Jag kommer från Malmö, men de senaste 11 åren har jag jobbat i Umeå Simsällskap. Jag är alltså en skånsk norrlänning! Nu ser jag dock väldigt mycket fram emot att flytta söderut igen och börja jobba i MASS.

 

 

Utöver våra fastanställda medarbetare har vi drygt 60 timanställda ledare som jobbar inom vår verksamhet och möjliggör att vi kan bedriva en så pass omfattande verksamhet. Timanställda ledare rekryterar vi löpande under hela året, för att löpande stärka upp verksamheten.