SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MÖLNDALS ALLMÄNNA SIMSÄLLSKAP
HJÄRTA - UTVECKLING - FRAMGÅNG
MASS MASTERSVERKSAMHET

 

Under de senaste åren har MASS masterverksamhet vuxit väldigt mycket. Hos oss simmar både simmarföräldrar, de som nyligen gått en crawlkurs, samt Ironman triathleter och de som tävlingssimmat i sin ungdom.

Eftersom verksamheten har vuxit så mycket senaste året har vi blivit tvungna att dela upp grupperna i tre olika nivåer. Läs gärna mer om de olika nivåerna längre ner på denna sidan.


PLANERING & SCHEMA

 

Masters har träningar fyra tillfällen/vecka. Passen är uppbyggda som så att alla simmar ungefär samma pass, men det går att skala orginalpasset upp eller ner efter egen förmåga och/eller dagsform. Vi använder självseedning på banorna. Ett exempel kan vara om det står 8x100 frisim, så startar några på 1.30, 1.40, 1.50 osv. Det kan också vara så att några simmar 6x100 med 10 sekunders vila istället. Om du känner dig osäker på detta så förklarar ledarna på plats.

 

TRÄNARE

 

Vår målsättning är att vid åtminstone ett tillfälle i veckan ha en tränare på kanten. Vid övriga tillfällen finns det simmande tränare på plats. Om det mot förmodan skulle vara något tillfälle då ingen tränare dyker upp finns det färdigskrivna pass inne i Åbybadets badvakthytt. Dessa ligger inplastade i pärmar märkta MASS Masters. Låna gärna dessa pass och lägg tillbaka dem när du är färdig.

 

VILL DU BLI EN I GÄNGET?

 

Är du sugen att bli en del av vårt mastersgäng? Skicka då en intresseanmälan till kansliet@mass.se och berätta att du vill vara med, så hjälper vi dig vidare.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 20/11 13:25 
Hem, 19/11 14:24